Over ons

De klant staat centraal

Wij willen ons vooral onderscheiden door onze werkwijze. In alles wat wij doen staat de wens van de klant centraal. Het is uw woonhuis, dus wij werken conform uw wensen. We hebben niet alleen een luisterend oor in alles wat wij doen, maar geven ook advies hoe wij iets zouden aanpakken. Het doel is om aan het eind van het proces een tevreden klant te hebben. Door alles in eigen beheer uit te voeren heeft u altijd de juiste persoon aan de lijn en worden vergissingen wederzijds voorkomen.

Informeert u voor een afspraak bij u thuis of op locatie, zodat we direct inzicht hebben in de situatie en er een zo compleet mogelijk advies kan worden gegeven. Doordat wij geen dure locatie, of andere vaste kosten hebben kunnen wij scherp concurreren met de prijs.

“Ik ben opgegroeid in een familie waarin bijna iedereen in de bouw werkt of heeft gewerkt. De passie voor bouwen zat er als kleine jongen al in. Er was nooit een twijfel wat ik wilde worden; aannemer. Op latere leeftijd groeide de interesse in vormgeving en architectuur dusdanig dat het mij heeft doen besluiten mezelf tevens te specialiseren in ontwerpen en vormgeving. Samen met de opdrachtgever tot een plan komen die ons beide aanspreekt, dat is ons streven. Op onze website vindt u verschillende bouwwerken ter inspiratie die wij hebben ontworpen, dan wel gebouwd. Neemt u gerust vrijblijvend contact op om u te laten verrassen door de mogelijkheden.”

Form Follows Function

“In al onze ontwerpen houden wij rekening met het principe “Form Follows Function”. De functie van een gebouw bepaalt dus mede de vorm. Een gebouw kan heel mooi zijn maar als hij niet functioneel is, is het geen prettige omgeving om in te wonen of werken. Het wordt vaak een compromis tussen beide. Tijdens de ontwerp- alsmede de realisatiefase zal er dan ook vaak overleg plaatsvinden om kleine details door te spreken. Zo streven wij ernaar om samen tot het best mogelijke resultaat te komen. Hierbij werken wij samen met specialisten in het vakgebied.

Vijfschaft Bouw & Ontwerp is een allround bouwbedrijf waar u terecht kunt voor:

  • nieuwbouw
  • verbouw
  • renovatie
  • onderhoud
  • ontwerp
  • klein onderhoud
  • vergunningsaanvraag

Neemt u gerust contact op, wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

Ing. Bernard Vijfschaft
Directeur