Aanbouw Zuidlaren

Aanbouw Zuidlaren

Nieuwe eisen

Stel, uw woning voldoet niet meer aan uw eigen eisen. Wat als uw gedateerde badkamer is aan vervanging toe is, u de keuken wilt verbouwen, u wilt meer speelruimte voor de kinderen wenst of u een carport wil laten bouwen? Vijfschaft Bouw en Ontwerp verbouwt namelijk in de breedste zin van het woord, voor zowel een grote als kleine verbouwklus kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Grootschalige aanbouw en verbouw in Zuidlaren

Ook voor grootschalige verbouw of aanbouw kunt u bij ons terecht. Droomt u al jaren van een grotere woning maar wilt u simpelweg niet verhuizen? Dan is een aan- en/of verbouw van uw woning wellicht een geschikte oplossing. Groter wonen betekent niet altijd direct een verhuizing. Door een serre, dakkapel, bijkeuken of bijvoorbeeld een garage creëert u in een handomdraai verassend veel ruimte in uw huis of bedrijfspand.

Realistisch en haalbaar?

Bij een aanbouw van een woning komt veel kijken. Denk hierbij aan vergunningen, kosten en materialen. Wij helpen u graag om te onderzoeken of een en ander realistisch en haalbaar is. Samen met u gaan we om de tafel zitten om ideeën over uw aanbouw of verbouw te bespreken. Wij geven advies, tonen alternatieven en verzorgen het traject van begin tot eind. Bent u benieuwd of wij kunnen helpen met de aanbouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand in Zuidlaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.